tik.tok.tik.tok.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

the visitors =)

Tuesday, May 24, 2011

abangss mechanic perodua

AMARAN: kalau anda tidak cukup kegatalan dan kegedikan. sila jangannnnn baca entry ini. hehe.


ihikhik. title entry pon dah gatal semacamm. ihik. ape lah gatal sgt kau ni atiqa. ihikk.ihikk.
okay serious. -____-
aku bru balik dari perodua. td pg hntr si katak hijau pergi massange,manicure,pedicure and cure cure dkt perodua. wink.wink. (mata bersinar.sinar sbb dpt jumpa abangss mechanic) hehe.
td ade sorang abg ni. heh suppose kalau formal pgl encik kot sbb dy siap dgn uniform perodua lg. tapiiiiiiiii apekan daya kalau hati ini lebih berkenan memangggil abang. biahahaha. gedikgatal satu abang tu hemsennn gila ohh. sumpah weh. dah la peramah. siap borak2 tny aku cuti sem bpe lme, amek cos ape sume. yg plg aku terloncat2 dlm hati bila dy tny "nnt blk nak naik ape?? nak abg call kan cab ke?" pehhhhhhhhhhhhhhhhhhh! abg tawu tak abg lebih romantik sikit kalau abg offer nak hntr sndri?? hehek. tapi takpe. aku faham. dy tgh kerja mane boleh nak belah belah mcm tu jee. tak elok curik tulanggg. :p so adalah dgn ini, bahawasanye saya terpaksa mengaku yg soalan abg perodua tu dah cukup buat saya tersenyummm sehingga kini. heheee. :DDDDD boleh nampak tak di situu? HAHA

then,lps settle bg kunci sume, aku pon dudok kat waiting room dy smntare tgu bapak aku smpi dari office. bilik tu opposite dgn bengkel tmpt bersidang nye mechanicss2 yg tampan lg kacak gaya keunggulan terkini. mehihihi. ape lg. cuci mata lah akuu. ♥ gedikkgatal dua seriouss lah aku ckp. seorang mechanics nmpk gagah perkasa lg menggode kann?? nak nak mechanic melayuu. kan? walaupun penuh mnyk2 itam and gris kat tgn tp still nmpk cool. kau rilekss dulu. tak habis cegite lg ni. hehe. dorang mcm ade aura yg boleh meleburkan segala ikatan hati. eicehh. tp betol kanss?kan kan? haha. rse nye sume pmpn yg berjiwa kewanitaan akan suju dgn aku. teheheee. :p

okay atiqa cukup cukup! hehe. okay babai semua! :')

PS: tak sbr nak pergi amek balik katak hijau. boleh jumpa lg si abang perodua tuu.mihihihii.

2 comments:

  1. hha , perempuan berjiwa kewanitaan ni puns setuju dgn awak hha :)

    ReplyDelete

the faith

1-things always come for reason
2-what goes around comes around :)

misstyqa's favourite page