tik.tok.tik.tok.

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

the visitors =)

Thursday, August 18, 2011

sesiapa yang nak jadik engineer dan architect,klik ni.

hehe hehe.
utk sesape yg rase2 mcm dah hampir kecewa sbb x dpt meneruskan minat dalam bidang civil engineering and architecture, mcm gwa la especially, sobsob.sobsob. ;'(
hah tak payah risau dah! tak payah tak perlu! gwa mmg siyes weh mnt mendalam kat civil engineering ni. tapi yela kan gwa pon x twu ape silap gwa x dpt nk menggapai cita cita gwa ni. takpe gwa pasrah. ape boleh buat, bidang kimia industri ni lebeh memerlukan gwa. dia sayang gwa lebeh kot. gwa pon lincah je la layann. ceceh ceceh. :p HAHA
tapi warga2 emas belian pon ade cakap eh,, pilih lah orang yang menyayangi kite lebih dari kita sayang dia drpd pilih orang yg kita sayang tapi dia tak sayang kita. pehh yg ini paling tak boleh belah. serius tak boleh belah. tadi bukan main bajet gansgster, ni tetibe jiwang2 ayam pulak,, -____-

haha dah balik pada perbincangan kita td, ekhemm. ok aku ade games baru utk korang2 try. best la games ni. main buat jambatan nampak mcm kelakar eh. kau try buat ah. kesebaran amat diperlukan di siniyy~ haha.
time ni kau kne kerah otak nak buat jambatan yg kukuh dgn harga yg rendah so that si kerdil2 dlm games tu boleh lalu lalang siap usung kotak berat. faham tak? faham? aduhh cite lelebeh xde guna. kau try main sndri la. gerenti puas hati. :')
inshaallah, lepas kau dah bejaye khatam kan games ni, kau boleh beri gelaran utk dri kau sndri, IR. mcm aku. IR atiqa. hahha. peh bebelom pape lagi dah IR. tak menahan siut.

ok selamat bermain. :)

No comments:

Post a Comment

the faith

1-things always come for reason
2-what goes around comes around :)

misstyqa's favourite page